Locatie

SPORT EN
BEWEGING

 

 

Stilzitten is verleden tijd, in Voorburg kun je volop in beweging komen. Het makkelijkste is om gewoon de deur uit te lopen voor een wandeling of rondje hardlopen in een van de parken.

Voor je werk of studie nog even een paar baantjes trekken? Dat kan al vanaf 7 uur in het zwembad van Forum Kwadraat op nog geen 200 meter afstand. Bij een van de sportscholen kun je aan conditie en kracht werken, er is volop keuze. Zoek je liever de rust op van Tai Chi of Yoga? Dat kan bij Budoclub Voorburg. Daar kun je ook terecht voor sporten als Judo en Taekwondo. Voetballen kan bij VV Wilhelmus of Forum Sport. Voorburg is een sportieve stad en er is voor elk wat wils: badminton, gymnastiek, schaken, volleybal, paardrijden, tennis. Te veel om op te noemen.

 

 

Gunstige ligging

Binnen 10 minuten rijd je op de N44, A12 en A4. Handig als je in Rotterdam, Delft of Leiden werkt of studeert. Ook rijd je vanuit Voorburg zo Den Haag in. Parkeren kan in de parkeergarage onder het gebouw, bij het winkelcentrum en in de buurt. Let er wel op dat je soms een parkeerschijf nodig hebt.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

De bus stopt voor de deur en brengt je in enkele minuten naar het NS- en metrostation Voorburg of station Laan van NOI. Natuurlijk kun je ook op de fiets of wandelend naar de stations. Met bus of tram ben je binnen 15 minuten in het centrum van Den Haag.

Ga fietsen

Al fluitend fiets je in nog geen 15 minuten door het groen naar hartje Den Haag. Als je een klein stukje doorfietst kun je uitwaaien op het strand, met je voeten in de zee. Delft is ook prima te doen op de fiets, een half uurtje doortrappen en je bent er.

Ja,
Ik heb heb belangstelling voor één van de appartementen!

Het is ook mogelijk om de brochure te downloaden via deze link.

REALISATIE & ONTWIKKELING
VERKOOP & INFORMATIE
070 - 350 14 000
nieuwbouw@nelisse.nl
070 - 281 01 110
voorburg@doenmakelaars.com
SOCIAL MEDIA