Nieuws

Beste geïnteresseerden,

Allereerst nogmaals hartelijk dank voor uw getoonde interesse in BERNARDUS APPARTMENTS.

Het zijn rare tijden momenteel, maar ondanks dat zijn we achter en voor de schermen nog heel hard aan het werk met ons mooie project en ontvangen wij veel positieve reacties.

Iedere zaterdag van 11:00 uur tot 13:00 uur ontvangen wij enthousiaste bezoekers in ons informatiecentrum aan de Prins Bernhardlaan 175 (ingang naast ING). Heeft u nog geen gelegenheid gehad om langs te komen, bent u op zaterdag van harte welkom. Hier kunt u de locatie en het uitzicht bekijken, beantwoorden wij uw vragen met betrekking tot het project en kan de brochure worden afgehaald. Uiteraard houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wij verzoeken u hier ook rekening mee te houden.

De makelaarskantoren Nelisse en Doen zijn druk bezig met de verkoopgesprekken. Na een lange voorbereidingstijd zijn de verkoopstukken gereed en worden vanaf nu de verkoopgesprekken voortgezet. De eerste tekenafspraken zijn reeds ingepland.
Thans hebben we 22 serieuze optanten die graag volgend jaar in de BERNARDUS willen gaan wonen. Heeft u interesse in een van de appartementen, neem dan contact op met een van de makelaars. Zij vertellen u graag meer over het project, het betreffende appartement en alles wat er bij het kopen van een (ver)nieuwbouwwoning komt kijken.

Wist u dat het voor veel van de woningen mogelijk is om een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie af te sluiten? Hiermee heeft u meer zekerheid en loopt u minder risico. Daarnaast is de rente over de hypotheek veelal lager dan bij een hypotheek zonder NHG.
Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op nhg.nl

Dagelijks ontvangen wij nog steeds inschrijvingen op onze website.

Van de gemeente Voorburg-Leidschendam hebben we inmiddels de omgevingsvergunning ontvangen. Dus dat is uitstekend nieuws! Indien er geen bezwaren worden ingediend op het plan, zal de vergunning binnen enkele weken onherroepelijk zijn.

De planning is dat we volgende maand zullen starten met de sloopwerkzaamheden en het opschonen van de gezamenlijke tuin.
De aannemer, GIESBERS ROTTERDAM BOUW B.V., zal dan na de bouwvakvakantie kunnen starten met de transformatiewerkzaamheden. De verwachte oplevering van het project is de zomer van 2021. Dit betreft een prognose, waaraan geen rechten onleend kunnen worden.

De hovenier voor de gezamenlijke binnentuin gaat binnenkort ook aan de slag en begint met het weghalen van de niet bruikbare beplanting. Het nieuwe inrichtingsplan voor de daktuin is gereed en wordt uiteraard ook gepresenteerd in ons informatiecentrum.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten in het informatiecentrum, dan wel bij een van de makelaarskantoren.

Met vriendelijke groeten,

Verkoopteam Bernardus Apartments

DKVG Corbulo B.V.
Robert F.H. Steenbergen

Ja,
Ik heb heb belangstelling voor één van de appartementen!

Het is ook mogelijk om de brochure te downloaden via deze link.

REALISATIE & ONTWIKKELING
VERKOOP & INFORMATIE
070 - 350 14 000
nieuwbouw@nelisse.nl
070 - 281 01 110
voorburg@doenmakelaars.com
SOCIAL MEDIA